maandag 25 april 2016

hobbyen met de cameo en nog wat bakken

De afgelopen tijd weer een aantal leuke dingen mogen maken. 

Ik was gezellig met mijn moeder naar een hobbybeurs in Den Bosch geweest. Ik heb daar een mini workshop gevolgd: Stempelen in 3 lagen. De rechtse is van de workshop, de linkse heb ik gemaakt voor mijn schoonmoeder.
leuk om te doen en even iets totaal anders, dan kaarten met mijn silhouette maken. Happy birthday is wel uitgesneden met mijn silhouette.


Voor de verjaardag van mijn nicht heb ik een shirt bedrukt. Ze heeft een eigen kapsalon en daar heb ik een shirt voor gemaakt. Ze was er erg blij mee.
De flex heb ik uitgesneden met de silhouette.Ik heb ook nog een leuk vaasje geëtst met een Boedha erop voor de neef en zijn vriendin van mijn vriend. 
Zo leuk om persoonlijke verjaardagscadeautjes te maken :)Mijn stiefvader ging afgelopen woensdag met pensioen. Ik had het te druk op mijn werk. dus heeft mijn vriend het van mij overgenomen. Hij heeft een biercake gebakken en deze versierd. Mijn stiefvader houdt niet van fondant, dus hebben we alleen de versiering van fondant gemaakt. 

Leuk en makkelijk om te maken: appelroosjes in bladerdeeg1 opmerking:

  1. Wat móói allemaal!!! Nog bedankt voor het prachtige kaartje, er gaat niks boven een zelfgemaakte... zeker als het ook nog eens zo'n mooie is! Liefs, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen