vrijdag 18 oktober 2013

kaarten

Ik heb deze week herfstvakantie, tijd om weer creatief bezig te zijn. Ik heb een aantal kaarten gemaakt met mijn zelf gemaakte stempels. Erg leuk om te doen!

Ook ben ik een dagje bij mijn schoonmoeder geweest, om samen met de silhouette kaarten te maken. Een gezellig dagje met mooie kaarten als resultaat! Voor herhaling vatbaar!
Het idee van de kerstkaart hebben we van http://teamknk.com/snow-scene-card/





Een dagje kaarten met de Cameo Silhouette maken met mijn schoonmoeder



4 opmerkingen:

  1. Ik zei gisteren al dat ik je hertjesstempel zo schattig vind, hij is zo goed gelukt. Met zelfgemaakte stempels krijg je dus unieke zelfgemaakte kaarten, heel leuk! En onze knutseldag is zeker voor herhaling vatbaar, ik ben blij dat je het zelf ook leuk vond. Lekker even tijd voor onszelf... liefs, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Patricia, via het blog van Marlies ben ik bij jou terechtgekomen. Wat gezellig dat jullie zo samen hebben zitten freubelen, het zijn mooie kaarten geworden. De overige kaarten die je laat zien met je zelfgemaakte stempels zijn ook leuk zeg, snij je die echt helemaal zelf? Knap hoor, je bent weer een volger rijker...lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor je reactie. Ik guts ze zelf uit, ik heb een blogje gemaakt met een beschrijving hoe ik dit doe.
      Leuk dat je mijn volger bent geworden! Groetjes Patricia

      Verwijderen
  3. Hallo Patricia,

    Via Marlies ben ik op jou blog terecht gekomen en wat heb je al leuke dingen gemaakt ik vind het knap dat je de stempels zelf maakt ik kom zeker nog eens kijken.

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen