Ik heb zeker niet stil gezeten.
Hierbij een aantal taarten van de afgelopen tijd.
Eens geen fondant taart, maar zeker weten een aanrader!! De molshoop. Ingrediënten zijn oa chocolade, banaan en slagroom. Zelf werk ik altijd met soja slagroom. Ik mocht een hele tijd geen melkproducten hebben en heb toen de sojaslagroom ontdekt. Sindsdien ben ik er gek op, heerlijk luchtig en niet zo machtig.
Het recept heb ik van de website van Mjam taart.
molshoop taart met een molletje van fondant erop |
prinsessentaart voor een meisje dat vier jaar werd |
Een bloementaart samen met een collega gemaakt voor haar dochter. De school bestond 15 jaar en de kinderen mochten een taart meenemen. |
cupcakes voor een babyshower met elementen uit de babykamer |
Nu de herfst is begonnen en er weer veel hazelnoten en walnoten liggen, wil ik binnenkort hier iets mee maken. Eerst nog even een goed recept vinden. Dus als je tips hebt!
Wauw, wat zien die er mooi uit! Het lijkt wel of ze door een patisserie zijn gemaakt. Dat je taarten lekker zijn, dat weten wij natuurlijk, hmmmmm...... Liefs, Marlies
BeantwoordenVerwijderen